Facebook Instagram

Beoordelingen van Warunee Thai Food Den Haag

Recente recensies van Warunee Thai Food Den Haag

5 sterren na 212 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd. Heerlijke maaltijden. Snel gebracht, gratis flesje wijn. Aardige bezorger. Eten klopt gewoon. Kom al 20 jaar in Thailand en zelf de pittigheid kan overeenkomen als je heel pittig besteld. Voor de Hollander, bestel mild, dat een mijn dochtertje. Veel bestel plezier !

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As usual the food was very tasty. Always consistent quality. Our small ones love rice noodles while we can enjoy curry. The delivery was also as expected.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongekend lekker Thais eten! We bestellen hier nu al jaren en krijgen er nóóit genoeg van.

, 16-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten. Ruim op tijd qua bezorgtijd. Zeker een aanrader!

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super en heerlijk elke keer weer genieten

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!!

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging is prima netjes op tijd zoals vermeld in de mail. Eten, smaak is perfect ik zou alleen wat meer vlees in de gerechten willen zien, dit valt nml eenbeetje tegen.

, 30-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en op tijd!

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker Thais eten supervers en heerlijk van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten en vriendelijke bezorger! Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en warm eten op afspraak.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. De Yam Wun salades en knoflook peper wok met hele vis zijn aanraders. Snelle bezorging met een vriendelijke bezorger en er wordt goed rekening gehouden met opmerkingen/voorkeuren.

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

bestel altijd hier! meerdere thai geprobeerd in den haag, maar zij maken de lekkerste phad see eew en geven een volle bak mee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super thai ! pattaya, thalee en warunee menu besteld, netjes op tijd, alles vers, warm en superlekker, dank jullie wel :-)

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bezorgd

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk :)

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ! elke keer weer

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Another great meal!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en de bezorging netjes op tijd

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good authentic food!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd zalig!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Item as advertised. Super. We missen het restaurant. Hou vol.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker super snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was perfect!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious food, generous portions. The menus are really good value. Keep up the good work!

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een begrip in Den Haag voor lekker Thais eten. Trouwe klant omdat de kwaliteit super goed is. Er is geen concurrentie wat ons betreft. Aanrader!

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten. Goede smaken en mooie hoeveelheid. En viskoekjes die je weer doen geloven dat je in Thailand bent.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food and service as always

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, ruime porties, bezorging netjes op tijd, vriendelijke mensen. Kortom: alles top

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, vers en op smaak. Bijtijds geleverd. Eerste keus voor ons qua Thais eten in Den haag. Ga zo door. Zou wel fijn als jullie weer Amex als betaalmiddel gaan accepteren zoals tot voor kort het geval was.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker Thai, precies op tijd.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal echt top. Gisteren niet. Teveel zout, rijst niet ok. Was een beetje een misser. Nogmaals normaal prim, maar dit was niet ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super food quickly delivered as usual!great service

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten bij de beste Thai van Den Haag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker. Kinderen vinden eten ook lekker.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste Thai van Den Haag!! Super lekker eten en super fijne en snelle bezorging!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld om 18:45 het zou om 19:45 bezorgd worden. 20:00 nog niks ontvangen. Helemaal geen probleem maar ik dacht ik bel even om te kijken of alles goed gaat. Word niet opgenomen om 20:30 nog meerdere malen gebeld en nog een mail gestuud. Ik weet niet of het eten nog aan zou komen en er word niet opgenomen of contact gezocht. Dus heb ik maar ergens anders avond eten besteld. Kwam de bezorger om 21:40 aan. Ik vind het geen probleem om te wachten ik snap de drukte maar jullie service is echt belachelijk. Je kan op zen minst even laten weten dat jullie te laat zijn. Ik heb nog meerdere malen gebeld na dat de bezorger was langs geweest word nog steeds niet opgenomen. Ik heb dit nog nooit meegemaakt.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker :) Wij hebben zelf opgehaald, dan krijg je 3% korting en een gratis fles wijn. Alles was op tijd klaar.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere malen bij Warunee besteld. Altijd keurig op tijd en warm geleverd, en heerlijk gegeten!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Per ongeluk een vegetarische maaltijd besteld. Dus niet de kip waar ik naar uitgekeken had. Maar heerlijk. Verrassend veel knapperige groenten, lekkere smaken. Meer dan voldoende en op tijd geleverd . Voor herhaling vatbaar!!!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers eten je proeft 6hailand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk! Kies je voor pittig 🌶 pas dan op dat je de peper goed verdeeld. En altijd een snelle en vriendelijke bezorging 🚚

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zo onwijs lekker gegeten!! Het eten is zoals altijd weer vers en perfect van smaak, de beste Thai ooit!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit maal een menu besteld aangevuld met krokante vissalade, zo als gebruikelijk allemaal authentiek Thais en dus heerlijk gegeten. Ook de bezorging is tip top in orde.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Verschillende gerechten besteld en alles was even goed klaargemaakt! Levering ook op tijd en dat terwijl we best ver wonen van het restaurant. Ons favo thaise restaurant van Den Haag!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tasty foods! Really fast delivery! Keep up the good work 👍🏻

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en we hebben genoten van de bestelde gerechten, top eten!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was laat bezorgd, ik heb moeten bellen waar mijn bestelling is gebleven. Iemand aan de telefoon zei dat de bezorger onderweg is en heeft 2 bestellingen bij zich waardoor hij te laat zou komen. Toen het eten bezorgd is, is het helemaal koud en heb moeten opwarmen. Dit was mijn eerste bestelling en zal ook als laatste zijn .

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, kan geen genoeg krijgen van de gebakken meerval salade!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk weer eens heerlijk Thais gegeten, goed verpakt en op tijd bezorgd!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was redelijk. De rijstnoodles waren een grote klomp geworden in de 45 minuten (!) vertraging bij de bestelling. Ik zal hier niet snel meer iets laten bezorgen. Misschien nog een keer afhalen proberen maar anders nooit meer.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect Thais eten. Zalig en goed warm bezorgd. Echte aanrader

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit keer een wat eenvoudigere bestelling maar wederom heerlijk. Iedereen heeft smakelijk gegeten.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed geholpen aan de telefoon met uitleg over de verschillende menu’s. Al hadden we uiteindelijk nog veel te veel, haha. Erg snel geleverd ook door een aardige meneer (wat we al in meerdere comments voorbij zagen komen). Heerlijk gegeten en bestellen zeker nog een keer!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Alles was perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thais lsten bezorgen. Lekker vers en heerlijk van smaak. Een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food is good as always and they never come late

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Ga ik zeker vaker doen. Goed op smaak. Had menu pattaya. Veel verschillende groentes en fruit toe

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, nog goed warm en netjes op tijd bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supervriendelijk en onwijssssss lekker!!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, het liefst eet ik daar gezellig met een Thais biertje maar dat kan nu even niet. Maar afhalen is een goede optie nu, aanrader.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super uitgebreide keus. Voor 5 personen verschillende gerechten besteld. Eten was goed warm toen het bezorgd werd. Gerechten prima op smaak en ook echt pittig wat betreft de gerechten die ik extra pittig besteld had. Zeer tevreden. Zal zeker vaker bestellen. Authentieke smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd heerlijk eten, wij bestellen vaak ( met de halve straat) en zijn altijd tevreden

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel super lekker!!!Amazing as usual!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great food, great service!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Petfect, great quality and delivered with a smile 10 out of 10

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker Thais eten. Bestellen hier vaker en blijft 1 van onze favorieten!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!!!!!!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en gehoor gegeven aan opmerking

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Thank you!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en meer dan genoeg. We hadden op de drukste tijd besteld, dus het duurde even voor het eten er was. Het eten was nog goed warm. We gaan hier zeker nog een keer wat bestellen.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer een feestje!

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het curry gerecht was lekker en pittig,het nagerecht erg lekker , de rijstnoedels Phad Thai Djee viel mij tegen geen pepers te vinden ,vrij flauw , ik had pittig gevraagd.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, bijna net als in Thailand.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was verrukkelijk. We hebben onze vrienden ook laten genieten van jullie heerlijke gerechten. Wederom uitmuntend! Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker , ik was aangenaam verrast en op mijn opmerking graag lekker pittig was Dat het ook , goed pittig Is bij hun heel goed pittig in tegenstelling tot andere zaken . Complimenten ook voor de verschillende soorten groenten die in het gerecht zaten. Zeker voor herhaling valt baar

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Tip: Serveer bij de vissalade de dressing standaard altijd (voor iedereen) apart, de krokant gebakken vis is anders bij bezorging niet meer krokant maar zacht, dat is echt zonde voor dit heerlijke gerecht. groetjes Victor en Anita

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Papaya salade! De pad thai viel ons wat tegen, smaakte wat als een chinese maaltijd (vetsin misschien?) zonder verder een echte uitgesproken smaak te hebben.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het eten lekker. Nu kwam echter het eten een half uur later aan dan verwachte bezorgtijd en werd er geen update gegeven over de vertraging.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd! Werkelijk heerlijk gegeten. Alles super vers en genoeg voor 5 volwassen personen. Onze dank en een dikke pluim verdiend. 👍😋😋😋

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte zeer goed! Helaas was de bestelde gebakken rijst waar een meerprijs voor berekend was niet geleverd maar in plaats daarvan gekookte rijst. Het gratis blikje drinken zat ook niet Bij de bestelling.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, gister combi menu. Leuk om te ontdekken. Vanavond de restjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmmmmmm zo lekker gegeten!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten, waar voor je geld en het kwam eerder dan de geschatte tijd. Dat is altijd fijn.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang gezocht naar een goeie Thai en gevonden. Een blijvertje!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten smaakt als in thailand

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

geweldige maaltijd, heerlijk

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keren hier besteld en wij vinden het erg lekker. Verse groenten, keuze in de mate van pittigheid en goede vlotte bezorging. De bezorging is tot nu toe wel altijd eerder dan is aangegeven in de mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

The most authentic Thai food in town confirmed by a Thai =D

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend vers Thais eten. Snelle bezorging.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing as usual!!!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker super snel

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geurig, lekker, smaakvol en met liefde bereid

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goeie service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van authentiek Thais eten, met name de Yam plaa dook foo is altijd weer een feestje

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten van mijn bestelling bij Warunee.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar. Prijs is iets aan de hoge kant maar een goede Thaise restaurant kent zijn waarde. Zeker een aanrader!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde en betaalde gebakken rijst is niet bezorgd. Het was witte rijst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always stable great quality food and reasonable delivery time!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd, heerlijk eten! Vertrouwd goed

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vismenu gehaald, heerlijk lekker veel groenten erbij en zeer ruim voor 2 personen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, we bestellen regelmatig en het is allemaal lekker

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was het beste Thaise eten wat ik in NL gegeten heb echt heel erg lekker! Alles was heel vers en heerlijk gekruid. Het enige is dat extra pittig van mij veel pittiger had mogen zijn maar daar zal ik volgende keer om vragen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch eten. De salade met crispy meerval (Yam plaa dok foo) heb ik alleen in Thailand zo lekker gegeten, een terecht waar ik elke dag zij in heb. Curries altijd zalig, op tijd en goed warm bezorgd. Helemaal top.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food is always excellent and in good quantity. The best Thai restaurant in town! Highly recommended 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd en dat in deze tijd. Top!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Zo lekker vers,en pittig. Een ech

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zalig!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer !

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren weer wat gehaald bij Warunee, was weer overheerlijk en goed pittig (had ik om gevraagd) niet voor iedereen maar ik vind het lekker.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker eten en vriendelijke superservice!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Dank!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en van goede kwaliteit. Bezorging was sneller dan gedacht.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentic Thai food. Delivery on time by a friendly gentlemen. I will order again.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een ontzettend goed en lekker Thais eten! Vers, pittig en heel erg authentiek. De bezorgingstijd was met 75 minuten wat aan de lange kant.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kom al een paar jaar bij Warunee, dus nu even eten opgehaald. Prima alles op tijd klaar en natuurlijk was het lekker, ga volgende keer weer wat lekkers bestellen.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vers en smakelijk Verpakking ook perfect

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten dat smaakvol was, alleen iets meer groente, is een herhaling waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van het Warunee menu. Dit menu is een leuke samenstelling van het ruime assortiment van de keuken. Een aanrader wat mij betreft. De bezorging binnen 30 minuten na bestelling was ook top. Hopelijk is de Corona ellende gauw voorbij, zodat we weer gezellig bij jullie kunnen eten.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, aanrader!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, niet te vet en mooi in balans!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en prima bezorging :)

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben beter van jullie gewend. Ik begreep dat het druk was maar het eten wat ik om half 5 had bezorgd en volgens de email om 17:50 onderweg was en pas na 7 uur bezorgd werd was koud.... ijskoud!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, binnen een half uur gereed voor ophalen op piekmoment. Zeker een aanrader en gaan we vaker doen !

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede website, zeer lekker eten, snelle professionele bezorging

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, we waren weer even in Thailand !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

😋

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Waren alleen mijn blikje cola vergeten. En wel weinig waterspinazie. Maar heerlijke smaken

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Speciaal gevraagd geen rode uien en geen paprika te gebruiken, ivm ernstige allergie, er zat volop paprika in, wat ik net te laat in de gaten had. Nu zit ik aan zware medicijnen en heb ik mijn rode curry zo weg kunnen gooien, na slechts 1 hap.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers eten, authentieke smaak echt thaise, en top bezorg. Love it Simple the besr!!!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk smaakvol eten!

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende keren gegeten en verschillende gerechten. Het eten is echt heerlijk.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vriendelijk, vers en smakelijk

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onzettend snelle bezorging!! Eten was top. Zeer aan te raden.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer hebben we het vis/zeebanket besteld, net als bij vorige bestellingen en bezoeken aan het restaurant hebben we van elk item genoten Er zijn meer goede Thaise restaurants in Den Haag, maar Warunee blijft voor ons de meest authentieke, je waant je weer voor heel even in Thailand.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best food ever! super fast delivery too

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 4 verschillende gerechten. Heel erg lekker, goed van smaak. Volle bakjes Goed ingepakt.Prima een 10. Op tijd bezorgd. Zeer tevreden.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten! Keep it up

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warunee is wat duurder dan andere take-outs, maar de kwaliteit van het eten is geweldig en de prijs meer dan waard! We wonen wat ver weg van het restaurant en daardoor waren de loempia's wat lauw. Da's wel jammer.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en op tijd bezorgd .

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker!!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd, kwaliteit staat hoog bij dit restaurant, wat ik persoonlijk heel erg kan waarderen. Bedankt weer, voor de fijne smaak ervaring.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk !!!! Geweldig eten en we genieten ervan. Bedankt aan de kokkie.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, wel veel. De enige (niet heel ernstige) minpunten zijn dat de bakjes waren gaan lekken onderweg, en dat de bezorger een kwartier te vroeg was. Maar dat is nog altijd beter dan te laat. Ik bestelde voor het eerst en het is zeker de moeite waard om te herhalen.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd, maar ook snelle bezorging en vriendelijk en persoonlijk contact!

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1st order from Warunee, food was excellent, great service

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent service and food

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk zoals altijd! :) gratis cola gekregen bij de bestelling, goede service!

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ronduit geweldig. Het enige dat tegenviel was dat ik pittig had besteld en dat ik het niet pittig vond. Volgende keer ga ik voor heet!

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, en heel lekkere gerechten, en de voorgerechten uitstekend. Min puntje; Kip in plaats van ossenhaas geleverd bij 1 gerecht.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en eten van de vertrouwde kwaliteit

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had er meer van verwacht. Het had vrij weinig smaak en leek veel op de standaard chinese afhaalmaaltijd, maar dan duurder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en erg snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bijna 1,5 gewacht na bestelling. Maar mijn god wat is het lekker

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Misschien iets te zout, snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel met enkele regelmaat bij Warunee en ik ben eigenlijk altijd tevreden over datgene wat ik krijg. Het eten is lekker en meer dan genoeg voor mij. De bezorging is prima. altijd op tijd, soms zelfs te vroeg.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wel lekker, helaas de bestelde en betaalde ice tea er niet bij gekregen

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!! Alles vers en elk gerecht smaakt anders en even lekker!

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, maar wel wat weinig helaas. De gratis frisdrank is niet geleverd.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, vooral de rode curry met tahoe en de heerlijke gebakken vis hebben ons goed gesmaakt

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De porties waren veel kleiner dan voorheen. Jammer!

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik Thais wil eten bestel ik altijd bij Warunee. Jullie Phad thai kai is heerlijk! Jammer dat deze keer in de phad thai kai nauwelijks tot geen kip zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.