Facebook Instagram

Beoordelingen van Warunee Thai Food Den Haag

Recente recensies van Warunee Thai Food Den Haag

5 sterren na 15 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bijna 1,5 gewacht na bestelling. Maar mijn god wat is het lekker

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Misschien iets te zout, snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel met enkele regelmaat bij Warunee en ik ben eigenlijk altijd tevreden over datgene wat ik krijg. Het eten is lekker en meer dan genoeg voor mij. De bezorging is prima. altijd op tijd, soms zelfs te vroeg.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wel lekker, helaas de bestelde en betaalde ice tea er niet bij gekregen

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!! Alles vers en elk gerecht smaakt anders en even lekker!

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, maar wel wat weinig helaas. De gratis frisdrank is niet geleverd.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, vooral de rode curry met tahoe en de heerlijke gebakken vis hebben ons goed gesmaakt

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De porties waren veel kleiner dan voorheen. Jammer!

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik Thais wil eten bestel ik altijd bij Warunee. Jullie Phad thai kai is heerlijk! Jammer dat deze keer in de phad thai kai nauwelijks tot geen kip zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.