Facebook Instagram

Beoordelingen van Warunee Thai Food Den Haag

Recente recensies van Warunee Thai Food Den Haag

5 sterren na 99 reviews

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten smaakt als in thailand

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

geweldige maaltijd, heerlijk

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keren hier besteld en wij vinden het erg lekker. Verse groenten, keuze in de mate van pittigheid en goede vlotte bezorging. De bezorging is tot nu toe wel altijd eerder dan is aangegeven in de mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

The most authentic Thai food in town confirmed by a Thai =D

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend vers Thais eten. Snelle bezorging.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing as usual!!!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker super snel

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geurig, lekker, smaakvol en met liefde bereid

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goeie service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten van authentiek Thais eten, met name de Yam plaa dook foo is altijd weer een feestje

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten van mijn bestelling bij Warunee.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar. Prijs is iets aan de hoge kant maar een goede Thaise restaurant kent zijn waarde. Zeker een aanrader!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelde en betaalde gebakken rijst is niet bezorgd. Het was witte rijst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always stable great quality food and reasonable delivery time!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd, heerlijk eten! Vertrouwd goed

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vismenu gehaald, heerlijk lekker veel groenten erbij en zeer ruim voor 2 personen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, we bestellen regelmatig en het is allemaal lekker

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was het beste Thaise eten wat ik in NL gegeten heb echt heel erg lekker! Alles was heel vers en heerlijk gekruid. Het enige is dat extra pittig van mij veel pittiger had mogen zijn maar daar zal ik volgende keer om vragen.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch eten. De salade met crispy meerval (Yam plaa dok foo) heb ik alleen in Thailand zo lekker gegeten, een terecht waar ik elke dag zij in heb. Curries altijd zalig, op tijd en goed warm bezorgd. Helemaal top.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food is always excellent and in good quantity. The best Thai restaurant in town! Highly recommended 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd en dat in deze tijd. Top!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Zo lekker vers,en pittig. Een ech

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd zalig!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer !

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren weer wat gehaald bij Warunee, was weer overheerlijk en goed pittig (had ik om gevraagd) niet voor iedereen maar ik vind het lekker.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker eten en vriendelijke superservice!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden. Dank!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en van goede kwaliteit. Bezorging was sneller dan gedacht.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Authentic Thai food. Delivery on time by a friendly gentlemen. I will order again.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een ontzettend goed en lekker Thais eten! Vers, pittig en heel erg authentiek. De bezorgingstijd was met 75 minuten wat aan de lange kant.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kom al een paar jaar bij Warunee, dus nu even eten opgehaald. Prima alles op tijd klaar en natuurlijk was het lekker, ga volgende keer weer wat lekkers bestellen.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vers en smakelijk Verpakking ook perfect

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten dat smaakvol was, alleen iets meer groente, is een herhaling waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van het Warunee menu. Dit menu is een leuke samenstelling van het ruime assortiment van de keuken. Een aanrader wat mij betreft. De bezorging binnen 30 minuten na bestelling was ook top. Hopelijk is de Corona ellende gauw voorbij, zodat we weer gezellig bij jullie kunnen eten.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, aanrader!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, niet te vet en mooi in balans!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en prima bezorging :)

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben beter van jullie gewend. Ik begreep dat het druk was maar het eten wat ik om half 5 had bezorgd en volgens de email om 17:50 onderweg was en pas na 7 uur bezorgd werd was koud.... ijskoud!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, binnen een half uur gereed voor ophalen op piekmoment. Zeker een aanrader en gaan we vaker doen !

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede website, zeer lekker eten, snelle professionele bezorging

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, we waren weer even in Thailand !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

😋

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Waren alleen mijn blikje cola vergeten. En wel weinig waterspinazie. Maar heerlijke smaken

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Speciaal gevraagd geen rode uien en geen paprika te gebruiken, ivm ernstige allergie, er zat volop paprika in, wat ik net te laat in de gaten had. Nu zit ik aan zware medicijnen en heb ik mijn rode curry zo weg kunnen gooien, na slechts 1 hap.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers eten, authentieke smaak echt thaise, en top bezorg. Love it Simple the besr!!!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk smaakvol eten!

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende keren gegeten en verschillende gerechten. Het eten is echt heerlijk.

, 21-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vriendelijk, vers en smakelijk

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onzettend snelle bezorging!! Eten was top. Zeer aan te raden.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer hebben we het vis/zeebanket besteld, net als bij vorige bestellingen en bezoeken aan het restaurant hebben we van elk item genoten Er zijn meer goede Thaise restaurants in Den Haag, maar Warunee blijft voor ons de meest authentieke, je waant je weer voor heel even in Thailand.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best food ever! super fast delivery too

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 4 verschillende gerechten. Heel erg lekker, goed van smaak. Volle bakjes Goed ingepakt.Prima een 10. Op tijd bezorgd. Zeer tevreden.

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk gegeten! Keep it up

, 16-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warunee is wat duurder dan andere take-outs, maar de kwaliteit van het eten is geweldig en de prijs meer dan waard! We wonen wat ver weg van het restaurant en daardoor waren de loempia's wat lauw. Da's wel jammer.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en op tijd bezorgd .

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker!!

, 29-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd, kwaliteit staat hoog bij dit restaurant, wat ik persoonlijk heel erg kan waarderen. Bedankt weer, voor de fijne smaak ervaring.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijk !!!! Geweldig eten en we genieten ervan. Bedankt aan de kokkie.

, 25-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, wel veel. De enige (niet heel ernstige) minpunten zijn dat de bakjes waren gaan lekken onderweg, en dat de bezorger een kwartier te vroeg was. Maar dat is nog altijd beter dan te laat. Ik bestelde voor het eerst en het is zeker de moeite waard om te herhalen.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd, maar ook snelle bezorging en vriendelijk en persoonlijk contact!

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel bezorgd

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1st order from Warunee, food was excellent, great service

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent service and food

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk zoals altijd! :) gratis cola gekregen bij de bestelling, goede service!

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ronduit geweldig. Het enige dat tegenviel was dat ik pittig had besteld en dat ik het niet pittig vond. Volgende keer ga ik voor heet!

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, en heel lekkere gerechten, en de voorgerechten uitstekend. Min puntje; Kip in plaats van ossenhaas geleverd bij 1 gerecht.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en eten van de vertrouwde kwaliteit

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had er meer van verwacht. Het had vrij weinig smaak en leek veel op de standaard chinese afhaalmaaltijd, maar dan duurder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en erg snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bijna 1,5 gewacht na bestelling. Maar mijn god wat is het lekker

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Misschien iets te zout, snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel met enkele regelmaat bij Warunee en ik ben eigenlijk altijd tevreden over datgene wat ik krijg. Het eten is lekker en meer dan genoeg voor mij. De bezorging is prima. altijd op tijd, soms zelfs te vroeg.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wel lekker, helaas de bestelde en betaalde ice tea er niet bij gekregen

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!! Alles vers en elk gerecht smaakt anders en even lekker!

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, maar wel wat weinig helaas. De gratis frisdrank is niet geleverd.

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, vooral de rode curry met tahoe en de heerlijke gebakken vis hebben ons goed gesmaakt

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De porties waren veel kleiner dan voorheen. Jammer!

, 11-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik Thais wil eten bestel ik altijd bij Warunee. Jullie Phad thai kai is heerlijk! Jammer dat deze keer in de phad thai kai nauwelijks tot geen kip zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.