Avaliações de Warunee Thai Food Den Haag

Avaliações recentes

5.0
Orhan
Hoje
Olya
29 setembro 2022

Als altijd super lekker en ook kinderen vinden eten heel lekker! Dank jullie wel!

Orhan
21 setembro 2022
Zwarttulp
20 setembro 2022
S
4 setembro 2022
Lara Paraschiv
3 setembro 2022

What a deceiving establishment you have ..we have already ordered from your restaurant at least 5 times and we explained clearly we are vegan and want vegan options - when we were there we had explained what that means . There is no different definitions in what vegans eat ; and if you can’t make a difference between dietary needs people have then you are a huge risk to people’s health. Let me remind you that some people have allergies and their death will be in your conscious! Someone ordering vegan means clearly no animal products - no fish sauce no diary products ; while my order states clearly vegan you have the audacity to send Padthai with tofu and eggs inside ; we ordered clear vegetable soup vegan and you sent wonton with meat . Although apparently there is a choice between pork and chicken sentient in your soup ; you failed to clarify with the customers and instead assumed the choice of dead sentient in my plate ! I called to address the deception On your part and instead of a

Zwarttulp
30 agosto 2022
P
28 agosto 2022

Echt lekker thais eten!

Orhan
25 agosto 2022
Herman Winterberg
12 agosto 2022

De bestelling van vandaag waren de kaeng khiao waan (groene curry), kaeng paeneng (penang curry), kaeng phed (rode curry) en som tam poo (papaya salade). De gerechten waren heerlijk vol van smaak en goed gevuld. Naar onze beleving precies hoe het zou moeten zijn! Top

Cok
8 agosto 2022

Uitstekend gegeten en snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jan
3 agosto 2022
Zwarttulp
30 julho 2022
Michelle
28 julho 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging !

Nicole
20 julho 2022

Weer zo onwijs lekker gegeten!!

Esther
24 junho 2022

Menuutje 1 genomen...yummmm. echt top gegeten en mooie royale porties.

Herbert
24 junho 2022

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd. Topper!

Martin
15 junho 2022

Super vriendelijke bezorger en altijd netjes op tijd. Eten was heerlijk, net als de voorgaande keren.

Didar
15 junho 2022

Heerlijk eten, altijd verse ingredienten.

André
12 junho 2022
matthijs van der vlist
12 junho 2022

Altijd goed eten en snel bezorgd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zwarttulp
8 junho 2022
Camille
8 junho 2022

Altijd al de lekkerste Thaise gerechten van Den Haag!

Victor & Anita
6 junho 2022

Zoals altijd, heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Orhan
2 junho 2022
Peng
27 maio 2022

BesteThaise restaurant Lekker eten en krijg heel de bak vol. Zeer tevreden bij deze Tent

Henk van westenbrugge
26 maio 2022

Altijd lekker en optijd. Vaste klant daar... Ga zo door

Marc
21 maio 2022

Zeer slecht eten! Pad Thai kip, garnalen en rundvlees was voornamelijk noedels geen groenten nauwelijks kip of rundvlees. Samengepropt allemaal in 3 bakken. Nog nooit zo slecht gegeten.

Verwoerd
17 maio 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd en meer dan genoeg.

Hans Wijnsouw
8 maio 2022

Het was weer zeer smakelijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Zwarttulp
1 maio 2022
Noah
27 abril 2022

Erg lekker eten, grote porties en top service! Er werd goed rekening gehouden met wensen en de bezorging was snel. We gaan zeker nog een keer bestellen!

Charlotte
21 abril 2022

Altijd lekker en op tijd :)

Mw M. Talloen
15 abril 2022

Mijn complimenten ... de loempiaatjes waren voortreffelijk al kon ik door omstandigheden niet v/d maaltijd zelf genieten. Was helemaal blij goed advies te krijgen (dag later) om maaltijd op te warmen. Heb ervan gesmuld!

Marius
12 abril 2022
Zwarttulp
27 março 2022
Nicole
19 março 2022

Het eten was weer heerlijk!!

Olya
7 março 2022

Altijd lekker en mijn kinderen vindt iets te eten. Iedereen is blij!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

willem
6 março 2022

uitstekende kwaliteit, heerlijk van gegeten. volgende keer weer.

Marius
2 março 2022
Jf
28 fevereiro 2022
Marcel
27 fevereiro 2022

Jeetje wat lekker!!!

Hans Trommel
26 fevereiro 2022
Charles
19 fevereiro 2022

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Maarten
19 fevereiro 2022
Marius
15 fevereiro 2022
Karine
6 fevereiro 2022

Excellent as usual!

Charlie
30 janeiro 2022
Ferry
19 janeiro 2022
Marius
19 janeiro 2022
Herbert Gossen
17 janeiro 2022

Heerlijk vers en smakelijk eten gehad. Het enige minpuntje is dat we van de 4 gerechten 2 pittig hadden gevraagd en dit niet echt pittig was. De bezorging was exact op tijd. Uitstekend restaurant.

Orhan
9 janeiro 2022

Perfect 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M
8 janeiro 2022

Als altijd heerlijk en binnen een redelijke tijd bezorgd. Kan niet beter!

Ying
4 janeiro 2022

Zeer goede service en heerlijk gegeten! Echt mijn favoriet

Linda
19 dezembro 2021

Allerlekkerste Thai in Den Haag en omstreken. Heerlijk dat zij ook bijna overal bezorgen.

Ferry
13 dezembro 2021

Heerlijk zoals altijd!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lida Nieburg
11 dezembro 2021

Super lekker , goed warm , ruime portie , loempia’s goed gevuld en niet klein , kortom ik heb heerlijk gegeten en hou nog voor zeker vandaag ruime portie over.

Olga
6 dezembro 2021

Dezelfde lekker elk keer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vincent
5 dezembro 2021

Het was zalig

Orhan
1 dezembro 2021

Eindelijk pittig genoeg voor mij 😋

Daan
25 novembro 2021

Top!

walther breeman
25 novembro 2021

Sneller dan verwacht, en erg lekker

Mike
18 novembro 2021

Top

Cynthia
5 novembro 2021

Heel lekker! Absolutely delicious!

Pieter
5 novembro 2021
Sven
17 outubro 2021
Karine
9 outubro 2021

Top eten, vriendelijk bezorger, alles was super warm!

Kenzo
8 outubro 2021

Prima!

Axi
2 outubro 2021
Charlotte
26 setembro 2021

Zoals altijd weer heerlijk en snelle bezorging!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

W. Oosrtdam
18 setembro 2021

uitstekend en erg lekker eten. Het niveau blijft erg hoog. Het is voor herhaling vatbaar

JJ
15 setembro 2021

dank u wel!!

daniel
13 setembro 2021

super lekker super snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Margriet
12 setembro 2021

Lieve mensen en heel lekker eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Saskia van Bronswijk
11 setembro 2021
Ewi
9 setembro 2021

Heerlijk vers eten! Snelle bezorging

MG
3 setembro 2021

De Pad Thai hier is altijd lekker, vooral als je zelf geen zin in koken hebt.

Vd geest
24 agosto 2021

Zeer smaakvol en snelle bezorging, top!

Charlotte
22 agosto 2021

Weer heerlijk en precies op tijd bezorgd:)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Robin
18 agosto 2021

Heerlijk, grote porties!

Erna
14 agosto 2021

Heerlijk eten en prima bezorging, een aanrader

Eline
11 agosto 2021

Ik ben een groot fan van de Thaise keuken en Warunee is in dit opzicht een absolute winnaar! Heerlijke curry en heerlijke gebakken banaan!!

Sander
8 agosto 2021

De eend was niet goed; het smaakte niet lekker en zelfs niet vers. Het zag er bovendien onsmakelijk uit. Erg jammer. De saus en groenten waren wel in orde. Maar door de eend die niet smaakte was het de hoge prijs niet waard.

Kenzo
6 agosto 2021

Prima!

Peng
4 agosto 2021

Beste restaurant van Denhaag Hooge kwaliteit en Lekker Thaise eten ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Julia
3 agosto 2021

Heerlijk zoals altijd!

Jan Willem
1 agosto 2021
J.P. van Rijn
29 julho 2021

Zoals altijd. Heerlijke maaltijden. Snel gebracht, gratis flesje wijn. Aardige bezorger. Eten klopt gewoon. Kom al 20 jaar in Thailand en zelf de pittigheid kan overeenkomen als je heel pittig besteld. Voor de Hollander, bestel mild, dat een mijn dochtertje. Veel bestel plezier !

Charlotte
25 julho 2021
Olya
24 julho 2021

As usual the food was very tasty. Always consistent quality. Our small ones love rice noodles while we can enjoy curry. The delivery was also as expected.

Mark
23 julho 2021

Ongekend lekker Thais eten! We bestellen hier nu al jaren en krijgen er nóóit genoeg van.

Amit
16 julho 2021

Super eten. Ruim op tijd qua bezorgtijd. Zeker een aanrader!

Margriet
13 julho 2021

Super en heerlijk elke keer weer genieten

Anoniem
10 julho 2021

Heerlijk eten!!

Boone
3 julho 2021

prima

EvertStorm
1 julho 2021

bezorging is prima netjes op tijd zoals vermeld in de mail. Eten, smaak is perfect ik zou alleen wat meer vlees in de gerechten willen zien, dit valt nml eenbeetje tegen.

Sophia
30 junho 2021

Zoals altijd heerlijk en op tijd!

Martin van donk
21 junho 2021

Echt lekker Thais eten supervers en heerlijk van smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard Vrolijk
21 junho 2021

Heel erg lekker gegeten en vriendelijke bezorger! Zeker voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marcel
18 junho 2021
Frans vd par
15 junho 2021

Goed en warm eten op afspraak.

Maria
13 junho 2021

Heerlijk eten. De Yam Wun salades en knoflook peper wok met hele vis zijn aanraders. Snelle bezorging met een vriendelijke bezorger en er wordt goed rekening gehouden met opmerkingen/voorkeuren.

de Haan
13 junho 2021

Weer heerlijk gegeten!

Malissa
6 junho 2021

bestel altijd hier! meerdere thai geprobeerd in den haag, maar zij maken de lekkerste phad see eew en geven een volle bak mee!

M.Charite
30 maio 2021
hans
22 maio 2021

super thai ! pattaya, thalee en warunee menu besteld, netjes op tijd, alles vers, warm en superlekker, dank jullie wel :-)

Jan Boogaarts
21 maio 2021

Veel te laat bezorgd

Robin
8 maio 2021

Was heerlijk :)

Jean-Paul v. Ryn
7 maio 2021

Heerlijk eten ! elke keer weer

Erik
2 maio 2021

Another great meal!

Herbert
28 abril 2021

Heerlijk gegeten, en de bezorging netjes op tijd

Erik
27 abril 2021

Very good authentic food!

M.Charite
27 abril 2021
Vincent
22 abril 2021

Was zoals altijd zalig!

Erna
17 abril 2021
Rob
1 abril 2021

Item as advertised. Super. We missen het restaurant. Hou vol.

Daniele
29 março 2021

super lekker super snel

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Faye Han
27 março 2021

Everything was perfect!

Sara
24 março 2021
Saskia
20 março 2021
Charmaine
18 março 2021

Delicious food, generous portions. The menus are really good value. Keep up the good work!

Satish
17 março 2021

Een begrip in Den Haag voor lekker Thais eten. Trouwe klant omdat de kwaliteit super goed is. Er is geen concurrentie wat ons betreft. Aanrader!

Jager
16 março 2021

Snelle bezorging en heerlijk eten. Goede smaken en mooie hoeveelheid. En viskoekjes die je weer doen geloven dat je in Thailand bent.

Fidelia
13 março 2021

Great food and service as always

Léonne
11 março 2021

Heerlijk eten, ruime porties, bezorging netjes op tijd, vriendelijke mensen. Kortom: alles top

Adamus
9 março 2021

Goed, vers en op smaak. Bijtijds geleverd. Eerste keus voor ons qua Thais eten in Den haag. Ga zo door. Zou wel fijn als jullie weer Amex als betaalmiddel gaan accepteren zoals tot voor kort het geval was.

Vered
5 março 2021

Lekker Thai, precies op tijd.

Danny
1 março 2021

Normaal echt top. Gisteren niet. Teveel zout, rijst niet ok. Was een beetje een misser. Nogmaals normaal prim, maar dit was niet ok

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daniel
26 fevereiro 2021

super food quickly delivered as usual!great service

M.Charite
21 fevereiro 2021

Weer heerlijk gegeten bij de beste Thai van Den Haag.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Victor en Anita
17 fevereiro 2021

Weer heerlijk gegeten !!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Olya
14 fevereiro 2021

Super lekker. Kinderen vinden eten ook lekker.

Sevinc
11 fevereiro 2021

De lekkerste Thai van Den Haag!! Super lekker eten en super fijne en snelle bezorging!

M ho
9 fevereiro 2021

Voor het eerst besteld om 18:45 het zou om 19:45 bezorgd worden. 20:00 nog niks ontvangen. Helemaal geen probleem maar ik dacht ik bel even om te kijken of alles goed gaat. Word niet opgenomen om 20:30 nog meerdere malen gebeld en nog een mail gestuud. Ik weet niet of het eten nog aan zou komen en er word niet opgenomen of contact gezocht. Dus heb ik maar ergens anders avond eten besteld. Kwam de bezorger om 21:40 aan. Ik vind het geen probleem om te wachten ik snap de drukte maar jullie service is echt belachelijk. Je kan op zen minst even laten weten dat jullie te laat zijn. Ik heb nog meerdere malen gebeld na dat de bezorger was langs geweest word nog steeds niet opgenomen. Ik heb dit nog nooit meegemaakt.

Iris
9 fevereiro 2021

Weer heerlijk gegeten!

S.
6 fevereiro 2021

Het was lekker :) Wij hebben zelf opgehaald, dan krijg je 3% korting en een gratis fles wijn. Alles was op tijd klaar.

Philippe
5 fevereiro 2021

Meerdere malen bij Warunee besteld. Altijd keurig op tijd en warm geleverd, en heerlijk gegeten!

Trudi
5 fevereiro 2021

Per ongeluk een vegetarische maaltijd besteld. Dus niet de kip waar ik naar uitgekeken had. Maar heerlijk. Verrassend veel knapperige groenten, lekkere smaken. Meer dan voldoende en op tijd geleverd . Voor herhaling vatbaar!!!

René van Eijk
1 fevereiro 2021
Martin van donk
31 janeiro 2021

Heerlijk vers eten je proeft 6hailand

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erik
30 janeiro 2021

Altijd heerlijk! Kies je voor pittig 🌶 pas dan op dat je de peper goed verdeeld. En altijd een snelle en vriendelijke bezorging 🚚

Nicole
29 janeiro 2021

Weer zo onwijs lekker gegeten!! Het eten is zoals altijd weer vers en perfect van smaak, de beste Thai ooit!

Victor en Anita
28 janeiro 2021

Dit maal een menu besteld aangevuld met krokante vissalade, zo als gebruikelijk allemaal authentiek Thais en dus heerlijk gegeten. Ook de bezorging is tip top in orde.

Maxime
26 janeiro 2021

Heerlijk eten! Verschillende gerechten besteld en alles was even goed klaargemaakt! Levering ook op tijd en dat terwijl we best ver wonen van het restaurant. Ons favo thaise restaurant van Den Haag!

M.Charite
24 janeiro 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vira
19 janeiro 2021

Tasty foods! Really fast delivery! Keep up the good work 👍🏻

Jan
16 janeiro 2021

Delicious

Iris
16 janeiro 2021
Theo
9 janeiro 2021

Heerlijk eten en we hebben genoten van de bestelde gerechten, top eten!

Marnala
4 janeiro 2021

Het was laat bezorgd, ik heb moeten bellen waar mijn bestelling is gebleven. Iemand aan de telefoon zei dat de bezorger onderweg is en heeft 2 bestellingen bij zich waardoor hij te laat zou komen. Toen het eten bezorgd is, is het helemaal koud en heb moeten opwarmen. Dit was mijn eerste bestelling en zal ook als laatste zijn .

Mark
3 janeiro 2020

Zoals altijd weer heerlijk gegeten, kan geen genoeg krijgen van de gebakken meerval salade!

Anneke
30 dezembro 2020

Eindelijk weer eens heerlijk Thais gegeten, goed verpakt en op tijd bezorgd!

René
29 dezembro 2020

Eten was redelijk. De rijstnoodles waren een grote klomp geworden in de 45 minuten (!) vertraging bij de bestelling. Ik zal hier niet snel meer iets laten bezorgen. Misschien nog een keer afhalen proberen maar anders nooit meer.

Eduard
26 dezembro 2020
Ingrid
23 dezembro 2020
Ruud slakhorst
23 dezembro 2020

Perfect Thais eten. Zalig en goed warm bezorgd. Echte aanrader

Rick
20 dezembro 2020

Dit keer een wat eenvoudigere bestelling maar wederom heerlijk. Iedereen heeft smakelijk gegeten.

Bob
17 dezembro 2020

Erg goed geholpen aan de telefoon met uitleg over de verschillende menu’s. Al hadden we uiteindelijk nog veel te veel, haha. Erg snel geleverd ook door een aardige meneer (wat we al in meerdere comments voorbij zagen komen). Heerlijk gegeten en bestellen zeker nog een keer!

MF
7 dezembro 2020

Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Alles was perfect!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Corry
6 dezembro 2020

Heerlijk thais lsten bezorgen. Lekker vers en heerlijk van smaak. Een echte aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

M.Charite
6 dezembro 2020

Top kwaliteit eten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fidelia
29 novembro 2020

The food is good as always and they never come late

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

f van mansvelt
27 novembro 2020

Prima. Ga ik zeker vaker doen. Goed op smaak. Had menu pattaya. Veel verschillende groentes en fruit toe

H. Vonk
23 novembro 2020

Lekker eten, nog goed warm en netjes op tijd bezorgd. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S. de Leeuw
20 novembro 2020

Supervriendelijk en onwijssssss lekker!!

Theo
3 novembro 2020

Heerlijk eten, het liefst eet ik daar gezellig met een Thais biertje maar dat kan nu even niet. Maar afhalen is een goede optie nu, aanrader.

Nora
1 novembro 2020

Lekker eten en goede service

Rick
1 novembro 2020

Super uitgebreide keus. Voor 5 personen verschillende gerechten besteld. Eten was goed warm toen het bezorgd werd. Gerechten prima op smaak en ook echt pittig wat betreft de gerechten die ik extra pittig besteld had. Zeer tevreden. Zal zeker vaker bestellen. Authentieke smaak!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Walther
31 outubro 2020
Janne
28 outubro 2020

altijd heerlijk eten, wij bestellen vaak ( met de halve straat) en zijn altijd tevreden

Daniele
25 outubro 2020

Super snel super lekker!!!Amazing as usual!

Jan
24 outubro 2020

Great food, great service!

Swan
23 outubro 2020

Petfect, great quality and delivered with a smile 10 out of 10

I. de Haas
23 outubro 2020

Super lekker Thais eten. Bestellen hier vaker en blijft 1 van onze favorieten!

Helen Lintelo
20 outubro 2020

Weer heerlijk gegeten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Verhave
18 outubro 2020

Heerlijk!!!!!!!!!

Helen Lintelo
16 outubro 2020

Was heerlijk en gehoor gegeven aan opmerking

Jan
13 outubro 2020

Thank you!

H. Vonk
13 outubro 2020

Het eten was lekker en meer dan genoeg. We hadden op de drukste tijd besteld, dus het duurde even voor het eten er was. Het eten was nog goed warm. We gaan hier zeker nog een keer wat bestellen.

Mark K
9 outubro 2020

Top!

Lin
2 outubro 2020
Yvonne
27 setembro 2020

Het was weer een feestje!

Yuting
20 setembro 2020
Lida
20 setembro 2020

Het curry gerecht was lekker en pittig,het nagerecht erg lekker , de rijstnoedels Phad Thai Djee viel mij tegen geen pepers te vinden ,vrij flauw , ik had pittig gevraagd.

Peter
10 setembro 2020

Lekker eten, bijna net als in Thailand.

Dave
9 setembro 2020

Bedankt

Marya
7 setembro 2020

Het was verrukkelijk. We hebben onze vrienden ook laten genieten van jullie heerlijke gerechten. Wederom uitmuntend! Bedankt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lida
6 setembro 2020

Was erg lekker , ik was aangenaam verrast en op mijn opmerking graag lekker pittig was Dat het ook , goed pittig Is bij hun heel goed pittig in tegenstelling tot andere zaken . Complimenten ook voor de verschillende soorten groenten die in het gerecht zaten. Zeker voor herhaling valt baar

Victor en Anita
3 setembro 2020

Weer heerlijk gegeten. Tip: Serveer bij de vissalade de dressing standaard altijd (voor iedereen) apart, de krokant gebakken vis is anders bij bezorging niet meer krokant maar zacht, dat is echt zonde voor dit heerlijke gerecht. groetjes Victor en Anita

Marloes
3 setembro 2020

Lekkere Papaya salade! De pad thai viel ons wat tegen, smaakte wat als een chinese maaltijd (vetsin misschien?) zonder verder een echte uitgesproken smaak te hebben.

Vincent
31 agosto 2020

Amazing

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sharits
26 agosto 2020

Zoals altijd was het eten lekker. Nu kwam echter het eten een half uur later aan dan verwachte bezorgtijd en werd er geen update gegeven over de vertraging.

A den Heijer
22 agosto 2020

Precies op tijd! Werkelijk heerlijk gegeten. Alles super vers en genoeg voor 5 volwassen personen. Onze dank en een dikke pluim verdiend. 👍😋😋😋

Thabo
20 agosto 2020
Arnoud van velzen
20 agosto 2020

Het eten smaakte zeer goed! Helaas was de bestelde gebakken rijst waar een meerprijs voor berekend was niet geleverd maar in plaats daarvan gekookte rijst. Het gratis blikje drinken zat ook niet Bij de bestelling.

Maarten de Jong
17 agosto 2020

Super lekker, gister combi menu. Leuk om te ontdekken. Vanavond de restjes

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

V&D
16 agosto 2020

Mmmmmmmm zo lekker gegeten!

Sharita
12 agosto 2020

lekker eten, waar voor je geld en het kwam eerder dan de geschatte tijd. Dat is altijd fijn.

Barry
10 agosto 2020

Lang gezocht naar een goeie Thai en gevonden. Een blijvertje!

Eddie
2 agosto 2020

Lekker eten smaakt als in thailand

Oostdam
2 agosto 2020

geweldige maaltijd, heerlijk

Nazanin
26 julho 2020

Heerlijk zoals altijd!!

Fam v doorn
20 julho 2020

Al een aantal keren hier besteld en wij vinden het erg lekker. Verse groenten, keuze in de mate van pittigheid en goede vlotte bezorging. De bezorging is tot nu toe wel altijd eerder dan is aangegeven in de mail.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tipvipa
17 julho 2020

The most authentic Thai food in town confirmed by a Thai =D

Robert
16 julho 2020

Uitstekend vers Thais eten. Snelle bezorging.

Daniele
16 julho 2020

Amazing as usual!!!

Daniele
5 julho 2020

Super lekker super snel

Maarten
4 julho 2020

Lekker

Loers
3 julho 2020

Het was weer super lekker

R C Samson-Dimov
2 julho 2020

Geurig, lekker, smaakvol en met liefde bereid

Barry
23 junho 2020

Heerlijk eten en goeie service!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bianca
14 junho 2020

Heel lekker eten.

T. A. Chang Pico
12 junho 2020
Victor & Anita
4 junho 2020

Weer genoten van authentiek Thais eten, met name de Yam plaa dook foo is altijd weer een feestje

Theo
31 maio 2020

Weer heerlijk gegeten van mijn bestelling bij Warunee.

Nazanin
27 maio 2020

Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar. Prijs is iets aan de hoge kant maar een goede Thaise restaurant kent zijn waarde. Zeker een aanrader!

Suzumura
24 maio 2020
JWvD
22 maio 2020
Boone
18 maio 2020
Jensma
18 maio 2020
Bram Harkes
12 maio 2020

De bestelde en betaalde gebakken rijst is niet bezorgd. Het was witte rijst.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Olya
7 maio 2020

Always stable great quality food and reasonable delivery time!

Ferry
6 maio 2020

snel bezorgd, heerlijk eten! Vertrouwd goed

Theo
3 maio 2020

Heerlijk vismenu gehaald, heerlijk lekker veel groenten erbij en zeer ruim voor 2 personen.

Janne
2 maio 2020

heerlijk eten, we bestellen regelmatig en het is allemaal lekker

Nicole
2 maio 2020

Dit was het beste Thaise eten wat ik in NL gegeten heb echt heel erg lekker! Alles was heel vers en heerlijk gekruid. Het enige is dat extra pittig van mij veel pittiger had mogen zijn maar daar zal ik volgende keer om vragen.

Lettie
1 maio 2020

Altijd fantastisch eten. De salade met crispy meerval (Yam plaa dok foo) heb ik alleen in Thailand zo lekker gegeten, een terecht waar ik elke dag zij in heb. Curries altijd zalig, op tijd en goed warm bezorgd. Helemaal top.

Lucia
28 abril 2020

The food is always excellent and in good quantity. The best Thai restaurant in town! Highly recommended 👌

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rob
26 abril 2020
Wouter
26 abril 2020

Heerlijk eten, op tijd bezorgd en dat in deze tijd. Top!

Corry
24 abril 2020

We hebben heerlijk gegeten. Zo lekker vers,en pittig. Een ech

V v schie
23 abril 2020

Altijd zalig!

Tim
17 abril 2020

Erg lekker weer !

Theo
12 abril 2020

Gisteren weer wat gehaald bij Warunee, was weer overheerlijk en goed pittig (had ik om gevraagd) niet voor iedereen maar ik vind het lekker.

Tristan
12 abril 2020

Onwijs lekker eten en vriendelijke superservice!

Ester
11 abril 2020

Zeer tevreden. Dank!

Sue
9 abril 2020

Het eten was lekker en van goede kwaliteit. Bezorging was sneller dan gedacht.

Serene Goh
9 abril 2020

Authentic Thai food. Delivery on time by a friendly gentlemen. I will order again.

Laura
6 abril 2020

Wat een ontzettend goed en lekker Thais eten! Vers, pittig en heel erg authentiek. De bezorgingstijd was met 75 minuten wat aan de lange kant.

Theo
5 abril 2020

Kom al een paar jaar bij Warunee, dus nu even eten opgehaald. Prima alles op tijd klaar en natuurlijk was het lekker, ga volgende keer weer wat lekkers bestellen.

Heiman
1 abril 2020

Alles vers en smakelijk Verpakking ook perfect

m a de jonge
30 março 2020

het eten dat smaakvol was, alleen iets meer groente, is een herhaling waard

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sander
29 março 2020

Heerlijk gegeten van het Warunee menu. Dit menu is een leuke samenstelling van het ruime assortiment van de keuken. Een aanrader wat mij betreft. De bezorging binnen 30 minuten na bestelling was ook top. Hopelijk is de Corona ellende gauw voorbij, zodat we weer gezellig bij jullie kunnen eten.

Henk
27 março 2020
Agnes
27 março 2020

Heerlijk eten, aanrader!

Tim
26 março 2020

Heerlijk gegeten, niet te vet en mooi in balans!

Hans
24 março 2020

Lekker eten en prima bezorging :)

Martin
24 março 2020

Ik ben beter van jullie gewend. Ik begreep dat het druk was maar het eten wat ik om half 5 had bezorgd en volgens de email om 17:50 onderweg was en pas na 7 uur bezorgd werd was koud.... ijskoud!

Mirjam
21 março 2020

Heerlijk gegeten, binnen een half uur gereed voor ophalen op piekmoment. Zeker een aanrader en gaan we vaker doen !

Mark
21 março 2020

Goede website, zeer lekker eten, snelle professionele bezorging

yang
21 março 2020
Victor en Anita
12 março 2020

Heerlijk gegeten, we waren weer even in Thailand !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tristan
9 março 2020

😋

Robin
8 março 2020

Heerlijk gegeten. Waren alleen mijn blikje cola vergeten. En wel weinig waterspinazie. Maar heerlijke smaken

Letitia
29 fevereiro 2020

Speciaal gevraagd geen rode uien en geen paprika te gebruiken, ivm ernstige allergie, er zat volop paprika in, wat ik net te laat in de gaten had. Nu zit ik aan zware medicijnen en heb ik mijn rode curry zo weg kunnen gooien, na slechts 1 hap.

Kw
29 fevereiro 2020

Vers eten, authentieke smaak echt thaise, en top bezorg. Love it Simple the besr!!!

Tristan
16 fevereiro 2020

Heerlijk smaakvol eten!

F. Vink
23 janeiro 2020

Verschillende keren gegeten en verschillende gerechten. Het eten is echt heerlijk.

Jaantje Bohnen
21 dezembro 2019

Snel, vriendelijk, vers en smakelijk

aa
5 dezembro 2019

Onzettend snelle bezorging!! Eten was top. Zeer aan te raden.

Victor en Anita
2 dezembro 2019

Dit keer hebben we het vis/zeebanket besteld, net als bij vorige bestellingen en bezoeken aan het restaurant hebben we van elk item genoten Er zijn meer goede Thaise restaurants in Den Haag, maar Warunee blijft voor ons de meest authentieke, je waant je weer voor heel even in Thailand.

Julia
30 novembro 2019

Best food ever! super fast delivery too

E de Boer
24 novembro 2019

Heerlijk 4 verschillende gerechten. Heel erg lekker, goed van smaak. Volle bakjes Goed ingepakt.Prima een 10. Op tijd bezorgd. Zeer tevreden.

Kev
22 novembro 2019

Wederom weer heerlijk gegeten! Keep it up

Kv
16 novembro 2019

Warunee is wat duurder dan andere take-outs, maar de kwaliteit van het eten is geweldig en de prijs meer dan waard! We wonen wat ver weg van het restaurant en daardoor waren de loempia's wat lauw. Da's wel jammer.

de Ruiter
14 novembro 2019

Heel lekker en op tijd bezorgd .

JJ
30 outubro 2019

Lekker!!

Kev
29 outubro 2019

Heerlijk eten zoals altijd, kwaliteit staat hoog bij dit restaurant, wat ik persoonlijk heel erg kan waarderen. Bedankt weer, voor de fijne smaak ervaring.

Willem Oostdam
27 outubro 2019

heerlijk !!!! Geweldig eten en we genieten ervan. Bedankt aan de kokkie.

Ickenroth
25 outubro 2019

Het eten was erg lekker, wel veel. De enige (niet heel ernstige) minpunten zijn dat de bakjes waren gaan lekken onderweg, en dat de bezorger een kwartier te vroeg was. Maar dat is nog altijd beter dan te laat. Ik bestelde voor het eerst en het is zeker de moeite waard om te herhalen.

Ferry
23 outubro 2019

Heerlijk eten zoals altijd, maar ook snelle bezorging en vriendelijk en persoonlijk contact!

Vincent
11 setembro 2019

Het was weer heerlijk!

Nils
7 setembro 2019

Lekker eten, snel bezorgd

Swan
26 julho 2019

1st order from Warunee, food was excellent, great service