Beoordelingen van Warunee Thai Food Den Haag

Recente recensies

5.0
Damaris
14 februari 2024

Veel te veel olie en veel te lang gewacht. Ruim half uur te laat

Walther Breeman
14 februari 2024

Eten was extreem laat, bestelling duurde bijna twee uur. Eten smaakte een beetje verbrand.

Po
3 februari 2024

Het was weer fantastisch lekker

Lin
15 januari 2024
Jan Willem
14 januari 2024

Zoals altijd errug lekker, alleen zat er deze keer wat weinig groente in een aantal hoofdgerechten.

Samantha
13 januari 2024

Erg blij met de bestelling. Het was erg lekker! Alleen was hij niet pittig. Als ik extra pittig aanklik, verwacht ik ook EXTRA pittig. :)

Zwarttulp
10 januari 2024

Top kweliteit! Bedankt voor service🙏

Rob cd St
8 januari 2024

Snel, lekker en niets veranderd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert van Hall
13 december 2023

Het was erg lekker en fijne ruime porties! Wij hadden besteld de vegan groene en rode curry, met groenten en tahoe. Met witte rijst en gebakken rijst. Dat kon zonder ei gemaakt worden en dat maak je niet vaak mee. Verder een glasnoedel salade, het was superlekker allemaal!

Helen Lintelo
13 december 2023

Heerlijk weer, vond het alleen wel jammer dat er maar 3 blikjes fris bij zaten. Voor zo een bedrag mag je toch wel iets meer verwachten

Rob van de Steenoven
8 december 2023

Niets veranderen.

M van Tienen
1 december 2023

We hebben heerlijk gegeten. We zijn tevreden en gaan zeker weer eens bestellen bij deze zaak!

Zwarttulp
29 november 2023
Wajang
25 november 2023

WARUNEE levert traditioneel food & Thai service; Sawasdee

Stephan
13 november 2023

Super lekker en goede service.

SC
11 november 2023

Wellicht verkeerde batch, was mijn eerste keer en heb curry cocos als smaakreferentie. Dit stak er flauw van af en had een verbrand plastic smaakje bij de populaire bami met kip. Sate echter was goed. Ossenhaas groene cirry behoorlijk verdunde saus ik denk om het ‘mild’ te maken. Ik ga het in ieder geval geen tweede keer meer doen helaas al kan het dan misschien wel goed zijn.

raz
29 oktober 2023

Heerlijk zoals altijd, perfect bezorgd. Beste Thai in Den Haag!!

Koen
26 oktober 2023
Zwarttulp
10 oktober 2023
Zeno Lueakha
6 oktober 2023

Kwam veel te laat en lauw aan, eten was alles behalve thais. Jammer. Zelfs de gebakken banaan was slap en soppig.

Christine
1 oktober 2023
Thierry
29 september 2023

Zoals verwacht weer een heerlijke maaltijd.

Koen
16 september 2023

Heerlijke maaltijd!

Wim
11 augustus 2023

Heerlijke gerechten en ruim voldoende! Is elke keer van heel goede kwaliteit.

Judith
11 augustus 2023

Heerlijk gegeten, alles vers en goede bezorging

Olya
4 augustus 2023

Als altijd super lekker en kinderen vinden het eten ook lekker!

Zwarttulp
25 juli 2023
N
20 juli 2023

Amazing menu. Delicious food , specially the mushroom soup and the chicken dishes !!

Zwarttulp
12 juli 2023
Jager
9 juli 2023

Zoals altijd weer heerlijk eten! De beste Thai in Den Haag. Heerlijke smaak en goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
30 juni 2023
Fred
22 juni 2023

Prima, echt lekker eten en de bezorging is ook goed. Echt een aanrader!

Smit
22 juni 2023
D
16 juni 2023
Zwarttulp
7 juni 2023
Gen in HOlland
31 mei 2023

Heerlijk! en de bezorging precies op tijd.

thamar van Strij de Regt
31 mei 2023

We hebben nu een aantal keer besteld bij warunee. Echt heerlijk eten!

TL
28 mei 2023
Zwarttulp
24 mei 2023
Helen Lintelo
7 mei 2023

Was lekker, ik vond alleen de rode curry aan de waterige kant. Het nagerecht met de mango en rijst bevatte erg weinig rijst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Katja
7 mei 2023

Heerlijk eten en zelfs op een drukke zaterdag vlot bezorgd!

Angela
5 mei 2023
Zwarttulp
2 mei 2023
Olya
27 april 2023

Altijd lekker. Kinderen eten groenten.

Iris Grootmeijer
25 april 2023

Altijd heerlijk eten hier! Zoals de smaken die ik in Thailand proefde. Stelt nooit teleur.

Zwarttulp
25 april 2023
Wolter Keers
17 april 2023
Zwarttulp
28 maart 2023
Sandra
25 maart 2023

snel bezorgd, alles supervers en lekker! Nu 2 x besteld en gaan we zeker vaker doen.

Ferry
14 maart 2023
amra
10 maart 2023

absolutely love the food here. the owner and personnel are very kind as well. such a delicious food… :)

Ramakant Maharaj
1 maart 2023

Als vanouds weer super lekker en mooi op tijd 👍

Diana
22 februari 2023

Heerlijk en vers eten!

Sophia
19 februari 2023

Zoals altijd weer heerlijk en keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte
17 februari 2023

Voor mij (by far) de beste Thai in Den Haag :)

Charles
15 februari 2023

Weer super lekker gegeten… 😋 Erg goed !!

Zwarttulp
14 februari 2023
Elsa
13 februari 2023

We bestellen al jaren bij Warunee, heerlijke Thaise keuken. Prima! Duurt soms wel lang voordat het bezorgd is, maarja als het druk is en alles vers nereid wordt… liever wat langer wachten op vers voedsel. Ik houd er gewoon rekening mee dat ik minstens 1,5 uur van te voren bestel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manuel
22 december 2022

Perfect

Esther
18 december 2022

Lekker gegeten, alleen had ik mild besteld en zaten er best heel veel 🌶️ in. En had het idee dat de garnalen uit de diepvries kwamen, of ze waren te lang mee gebakken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferry
18 december 2022

Beste service, heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helen Lintelo
18 december 2022

Jammer dat er toch wijn bij zat ipv blikjes fris

Zwarttulp
13 december 2022
walther
8 december 2022
Manuel
7 december 2022

Perfect

Cindy
5 december 2022

Heerlijk eten en mooi op de vooraf gevraagde tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manuel
3 december 2022

Best Thai food in town, exceptional service!

Sander
1 december 2022

Heerlijk eten en zeer snel geleverd.

Olya
26 november 2022

Als altijd lekker!

Zwarttulp
22 november 2022
Sieb Zwerwer
21 november 2022

We zijn fan van Thai eten. We hebben het deze keer bij Warunee geprobeerd. Goede recensies. Maar wij niet jammergenoeg. De maaltijd met vis was erg slecht. Veel doorgekookte groentes. En de vis? Veel visjes waren al weg gezwommen. En wat er restte, was erg zout Tranen in mijn ogen. En mild besteld. Nou niet dus. Nog meer tranen. Loempia,s smakeloos. Weinig vulling. En ,ik noem het maar viskoekjes,die vielen wel mee. Niet wat we gewend waren. Dus al met al een negatieve ervaring. Ruim 40 euro lag na een aantal happen,toch proberen, na een tijdje in de GFT bak. Jammer. Dus maar tosti,s en een glasje wijn om de negatieve ervaring wat weg te spoelen. Ik ben benieuwd naar hun/reactie. Misschien een herkansing Warunee? Groet Lenny en Sieb.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thierry
18 november 2022

Heerlijk, gaan we zeker nog een keer bestellen, wel was de kipsate te hard en te lang gebakken.

Ariëlle
14 november 2022

De bezorging kwam wat laat maar we weten allemaal dat er personeelstekort is en we kregen een heerlijke fles rode wijn bij onze bestelling.

Orhan
10 november 2022
Fred
9 november 2022

Heerlijk eten! Dit is nu de 2e keer en wij zijn helemaal blij verrast! Bezorging ook prima en op tijd. Kortom, een aanrader!

Zwarttulp
29 oktober 2022
Karoline
20 oktober 2022

Geweldig zoveel pure smaak lekkker vers en goede bezorging er is geen betere als deze !!!!!

Joep
19 oktober 2022
Michelle
16 oktober 2022
Henk
7 oktober 2022

Zoals gewoolijk altijd een goede smaak en een snelle prettige bezorging en bezorger Super vers altijd. Ga zo door . 👍👍👍

Zwarttulp
5 oktober 2022
Orhan
3 oktober 2022

Heerlijk als altijd 🌶️🌶️🌶️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Orhan
2 oktober 2022
Olya
29 september 2022

Als altijd super lekker en ook kinderen vinden eten heel lekker! Dank jullie wel!

Orhan
21 september 2022
Zwarttulp
20 september 2022
S
4 september 2022
Lara Paraschiv
3 september 2022

What a deceiving establishment you have ..we have already ordered from your restaurant at least 5 times and we explained clearly we are vegan and want vegan options - when we were there we had explained what that means . There is no different definitions in what vegans eat ; and if you can’t make a difference between dietary needs people have then you are a huge risk to people’s health. Let me remind you that some people have allergies and their death will be in your conscious! Someone ordering vegan means clearly no animal products - no fish sauce no diary products ; while my order states clearly vegan you have the audacity to send Padthai with tofu and eggs inside ; we ordered clear vegetable soup vegan and you sent wonton with meat . Although apparently there is a choice between pork and chicken sentient in your soup ; you failed to clarify with the customers and instead assumed the choice of dead sentient in my plate ! I called to address the deception On your part and instead of a

Zwarttulp
30 augustus 2022
P
28 augustus 2022

Echt lekker thais eten!

Orhan
25 augustus 2022
Herman Winterberg
12 augustus 2022

De bestelling van vandaag waren de kaeng khiao waan (groene curry), kaeng paeneng (penang curry), kaeng phed (rode curry) en som tam poo (papaya salade). De gerechten waren heerlijk vol van smaak en goed gevuld. Naar onze beleving precies hoe het zou moeten zijn! Top

Cok
8 augustus 2022

Uitstekend gegeten en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
3 augustus 2022
Zwarttulp
30 juli 2022
Michelle
28 juli 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging !

Nicole
20 juli 2022

Weer zo onwijs lekker gegeten!!

Esther
24 juni 2022

Menuutje 1 genomen...yummmm. echt top gegeten en mooie royale porties.

Herbert
24 juni 2022

Heerlijk eten en precies op tijd bezorgd. Topper!

Martin
15 juni 2022

Super vriendelijke bezorger en altijd netjes op tijd. Eten was heerlijk, net als de voorgaande keren.